Mikä siinä oikein on, että nykyään kaikki on tehty "vähän sinne päin " Tämän totesin viimeksi tänä aamuna, kun aloin kasata aivan yksinkertaista puusta tehtyä nelinkanttista pyykkikoria.

Avasin paketin ja luin kasausohjeen. Hei täähän on yksinkertaista..ruuvit vaan koloihin ja se on siinä..piece of cake!

 Muuten oliskin ollut mutta kun ne Saa%&nan reiät ei nyt vaan ollut ihan kohillaan niin että olis vaan voinut kierittää ne ruuvit paikoilleen.

Tässä se sitten onkin mennyt aamupäivä mukavasti kun olen yrittänyt sormet verillä säätää niitä ruuveja koloihin..löysennän ylhäältä että on varaa säätää alhaalta..kiristän sivusta että menee paikoilleen toisesta sivusta..ja tuloksena on neliskanttinen pyykkikori wannabe, joka ainakin tässä tapauksessa on niin vinkkeli, että pohja ei kertakaikkiaan pysy paikallaan vaan tippuu alas. Viimeinen ruuvi ei mennyt enää mihinkään koloon joten nyt se irvistää yhdeltä sivulta.

Siis, OLISKO VAIKEETA panostaa vähän siihen laatuun ja tehdä tuote sellaiseksi, että asiakas pystyy sen itse kasaamaan ilman rauhoittavaa lääkitystä. Meinaan en usko että tätäkään on ihan käsipelillä mittailtu ja sitten jyrsitty ne reiät ihan just sellaiseen paikkaan että ruuvit voisi vaivatta vääntää paikoilleen.

Eikö nää sarjatuotanto tuotteet tehdä tehdasmaisesti..tietokone ohjattuna..niin että periaatteessa ei tule mitään millien heittoja niihin reikiin.

Tekis mieli viedä toi koko härpäle takas sinne rautakauppaan ja pyytää rahat takaisin mutta koska ehdin jo heittää vanhan korin roskikseen niin kai toi nyt täytyy vaan iskeä sinne huussin nurkkaan ja elää sen kanssa.

# huoh #